Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: Doi bărbați au ars de vii în locuințele lor

© Pixabay / skeezeIncendiu
Incendiu  - Sputnik Moldova
Abonare
Două persoane au murit în ultimele 24 de ore după ce locuințele lor fost cuprinse de flăcări. Este vorba despre doi bărbați, unul de 60 de ani, iar altul în vârstă de 67 de ani.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, primul caz în care a decedat un bărbat de 60 de ani a avut loc în orașul Criuleni.

Lumânare  - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie în ziua de Crăciun la Fălești: Un bărbat a murit în incendiu
Corpul nensuflețit al victimei a fost găsit carbonizat de pompieri într-o odaie. Specialiștii spun că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenței în timpul fumatului. 

Cel de al doilea incendiu s-a produs în localitatea Dezghincea din UTA Găgăuzia. Potrivit informaților, un bărbat de 67 de ani a decedat după ce locuința acestuia a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din interiorul casei și acoperișul locuinței. Pompierii urmează să stabilească cauzele producerii nenorocirii.

De la începutul anului 2021, în Republica Moldova s-au produs 47 de incendii în care și-au pierdut viața şapte persoane. Datele Inspectoratului General pentru Situații de Urgență arată că pe parcursul anului 2020 s-au produs 1 667 de incendii, în care 99 de moldoveni au decedat, iar 32 s-au ales cu arsuri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0