Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în ziua de Crăciun la Fălești: Un bărbat a murit în incendiu

© Sputnik / Miroslav RotariLumânare
Lumânare  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 63 de ani din raionul Fălești a fost găsit fără suflare după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Focul ar fi izbucnit din cauza unei candele lăsate aprinsă.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tragedie s-a produs în localitatea Pompa. La fața locului au fost chemații pompierii, care au stabilit că focul s-a autostins fiind în fază de mocnire, iar pe podea a fost depistat cadavrul stăpânului, un bărbat în vârstă de 63 de ani fără urme de carbonizare.

accidentul din Soroca, camioane în flăcări  - Sputnik Moldova
Societate
Video: Un autoturism a fost devastat de flăcări în raionul Strășeni
În urma primelor investigații efectuate, specialiștii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei candele aprinse, lăsată fără supraveghere. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite. În acest context, IGSU îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la utilizarea focului și surselor de aprindere.

Potrivit datelor, de la începutul anului, în Republica Moldova au avut loc deja 28 de incendii în care și-au pierdut viața 4 persoane. Doar în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au întervenit în 26 de situații de risc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0