Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se reiau activitățile sportive: Iată în ce condiții se vor desfășura

© Sputnik / Mihai CarausMinge de fotbal
Minge de fotbal - Sputnik Moldova
Abonare
Din 16 ianuarie se admite reluarea competițiilor sportive desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile Sportive Naționale. Totuși, spectatorii nu vor avea acces.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis astăzi că din 16 ianuarie se admite reluarea competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile Sportive Naționale, acreditate de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării. 

Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Societate
Starea de urgență în sănătate publică se prelungește până pe 15 februarie
Starea de urgență în sănătate publică s-a prelungit astăzi până pe 15 februarie. Astfel, se interzice în continuare activitatea cluburilor de noapte, a discotecilor, ringurilor de dans și altor unități comerciale de acest tip. La fel, restaurantele și cafenelele vor activa de la ora 07:00 până la 22:00. Moldovenilor li se interzice prezența în incinta cinematografelor, a sălilor de concerte și a caselor de cultură, cu excepția teatrelor, care vor putea să desfășoare activitățil.

De la începutul pandemiei, în Republica Moldova s-au înregistrat 150 138 de cazuri de coronavirus. Bilanțul celor ce s-au tratat de COVID-19 este de 139 427, iar 3 176 de persoane au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0