Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldovenii pot primi din nou trimiteri poștale din China

© Sputnik / Anatolii KiriakPost terminal
Post terminal  - Sputnik Moldova
Abonare
Iubitorii de cumpărături online de pe platformele din China vor putea primi din nou colete prin poștă.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Moldovenii care preferă să facă cumpărături pe platformele online din China vor putea primi din nou trimiteri poștale. Operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Republica Moldova.

Массовое тестирование на COVID-19 в Китае - Sputnik Moldova
Testări în masă la COVID-19 în China, după depistarea a noi cazuri

Într-un comunicat de presă, Poșta Moldovei informează toți clienții care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de costuri de livrare optimale. China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

Reamintim că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020 China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv pentru Republica Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0