Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Testări în masă la COVID-19 în China, după depistarea a noi cazuri

Abonare
În China au loc testări în masă la coronavurs după ce au fost depistate noi cazuri de infecție în provincia din preajma capitalei Beijing.

Autoritățile chineze presupun că vor testa întreaga populație timp de trei zile. În Beijing, oamenii se aliniază în rând pentru a fi testați la coronavirus, 11 ianuarie 2021, în urma unor noi cazuri de infecție cu noul virus care au fost depistate în provincia care înconjoară Beijingul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© REUTERS / Tingshu WangOamenii care poartă măști de față merg pe o stradă, după noi cazuri de coronavirus (COVID-19) depistate în țară, la Beijing, China, 11 ianuarie 2021.
Люди в масках на улице Пекина - Sputnik Moldova
1/8
Oamenii care poartă măști de față merg pe o stradă, după noi cazuri de coronavirus (COVID-19) depistate în țară, la Beijing, China, 11 ianuarie 2021.
© REUTERS / Tingshu WangScanarea în taxi înainte e călătorie, după ce au fost depistate noi cazuri de boală coronavirus (COVID-19), Beijing, China, 11 ianuarie 2021.
Водитель такси показывает QR-код регистрации здоровья пассажиру для сканирования перед поездкой в Пекине - Sputnik Moldova
2/8
Scanarea în taxi înainte e călătorie, după ce au fost depistate noi cazuri de boală coronavirus (COVID-19), Beijing, China, 11 ianuarie 2021.
© AP Photo / Wang Xiao/XinhuaUn medic în costum de protecție testează un copil la coronavirus, în apropierea unei zone rezidențiale din Shijiazhuang, în provincia Hebei din nordul Chinei, duminică, 10 ianuarie 2021.
Тестирование на коронавирус в Китае - Sputnik Moldova
3/8
Un medic în costum de protecție testează un copil la coronavirus, în apropierea unei zone rezidențiale din Shijiazhuang, în provincia Hebei din nordul Chinei, duminică, 10 ianuarie 2021.
© AFP 2024 / Greg BakerOamenii se aliniază pentru a fi testați la coronavirus (COVID-19) Beijing, 11 ianuarie 2021, în urma unor noi cazuri depistate în provincia din preajma Beijingului.
Массовое тестирование на COVID-19 в Китае - Sputnik Moldova
4/8
Oamenii se aliniază pentru a fi testați la coronavirus (COVID-19) Beijing, 11 ianuarie 2021, în urma unor noi cazuri depistate în provincia din preajma Beijingului.
© AP Photo / Andy WongUn bărbat cu mască pe o stradă din Beijing.
Мужчина в маске на одной из улиц Пекина - Sputnik Moldova
5/8
Un bărbat cu mască pe o stradă din Beijing.
© AP Photo / Mu Yu/XinhuaUn medic chinez cu teste de laborator.
Китайский медработник с пробирками в лаборатории - Sputnik Moldova
6/8
Un medic chinez cu teste de laborator.
© AFP 2024 / Greg BakerTestări în masă la COVID-19 în China
Массовое тестирование на COVID-19 в Китае - Sputnik Moldova
7/8
Testări în masă la COVID-19 în China
© AFP 2024 / Greg BakerTestări în masă la COVID-19 în China, după depistarea a noi cazuri
Массовое тестирование на COVID-19 в Китае - Sputnik Moldova
8/8
Testări în masă la COVID-19 în China, după depistarea a noi cazuri
Fluxul de știri
0