Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Asta-i culmea: A furat milioane din bancă pentru a plăti o ghicitoare

© Sputnik / Rodion ProcaBani mită corupţie
Bani mită corupţie - Sputnik Moldova
Abonare
Șefa casei filialei unei bănci din raionul Râșcani a furat 3,5 milioane de lei din instituția financiară în care lucra și a plătit o clarvăzătoare. Femeia a fost pusă sub strajă chiar din sala de judecată.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Potrivit procurorilor, din februarie până în iunie 2020, activând în calitate de șefa casei unei bănci din raionul Râșcani și având acces liber la mijloacele financiare, femeia a sustras peste 3,5 milioane de lei. 

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt
Atât în cadrul urmăririi penale, cât şi la faza cercetării judecătorești, inculpata şi-a recunoscut vina, declarând că a avut nevoie de acești bani pentru a achita serviciile unei clarvăzătoare. Recent, angajata băncii a fost condamnată la 5 ani și 7 luni de închisoare, fiind pusă sub strajă chiar din sala de judecată. Sentința a fost dictată după ce Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție i-a demonstrat vinovăția în comiterea infracțiunii de delapidare a averii străine în proporții deosebit de mari.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, instanța a dispus încasarea din contul inculpatei în folosul instituției bancare a prejudiciului cauzat. Astfel, a fost aplicat sechestru pe bunurile imobile ale femeii. Sentința este cu drept de atac.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0