Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Droguri prin poștă - Schemă pusă la cale de doi concubini

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere  - Sputnik Moldova
Abonare
Ofiţerii Serviciului Vamal şi procurori au deconspirat o schemă infracțională cu droguri. În spatele afacerii ilegale stau doi concubini, un băiat de 22 de ani și iubita sa de 18 ani.

CHIȘINĂU, 12 ian - Sputnik. Potrivit infromațiilor, substanţele narcotice erau introduse în țară prin intermediul coletelor poștale, de către un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost reținut în flagrant delict, după ce s-a prezentat la oficiul poștal pentru a ridica un colet care conținea 200 de grame de droguri de tip PVP. În același timp, oamenii legii au stabilit și identitatea unui alt membru al grupării - o tânără de 18 ani, care este concubina băiatului reținut.

La domiciliul celor doi suspecț au fost efectuate percheziţii, unde au fost depistate droguri de tip PVP, amfetamină, pastile ecstasy, marijuana și hașiș.

Vindeau droguri pe Telegram - Sputnik Moldova
Societate
Video: Cât câștigă traficanții vânzând droguri pe Telegram
Forțele de ordine spun că bănuiții cumpărau online substanțele narcotice din alte țări. Aceștia păstrau drogurile la domiciliu, unde le împărțeau în cantități mici, iar ulterior le vindeau pe teritoriul municipiului Chișinău, prin intermediul magazinelor online.

Valoarea substanțelor narcotice depistate se ridică la peste 100 de mii de lei.

Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de până la 15 ani. Tânăra de 18 ani este cercetată în stare de libertate și colaborează cu organele de urmărire penală la investigarea cazului.

© Photo : SERVICIUL VAMALDescinderi la domiciliile unor traficanți de droguri
Video: Droguri prin poștă - Schemă pusă la cale de doi concubini - Sputnik Moldova
Descinderi la domiciliile unor traficanți de droguri

Serviciul Vamal și Procuratura continuă acțiunle de urmărire penală pentru a stabili circumstanțele cazului și a tuturor persoanelor implicate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0