Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tot mai multe decese provocate de complicațiile cauzate de COVID-19

© Sputnik / Mihai CarausMedicina
Medicina - Sputnik Moldova
Abonare
Încă 20 de bolnavi cu COVID-19 au pierdut lupta cu maladia. Printre victime sunt și doi medici. Astfel, până în prezent, 67 de cadre medicale au fost răpuse de noul virus.

CHIȘINĂU 12 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță alte 20 de decese provocate de complicațiile cauzate de COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 3 176. Printre victime sunt și doi lucrători medicali.

Вячеслав Ионицэ - Sputnik Moldova
Iată cine profită, în Moldova, de pandemia COVID-19

Este vorba despre Vitalie Ene, care activa în calitate de medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din municipiul Chișinău și Vera Cenușă, angajată în calitate de laborantă la un centru medical de diagnostic. 

Totodată, datele ministerului mai arată că alte 476 de cazuri noi au fost înregistrate, după efectuarea a 2 687 de teste primare. Marți, 12 ianuarie, au fost identificate și șase cazuri de import, din Egipt, Marea Britanie, Federația Rusă, Irlanda și Ucraina. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 150 138.

Printre noile cazuri, 30 sunt în rândul lucrătorilor medicali. Totodată, 220 de pacienți sunt în stare extrem de gravă, iar 44 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație artificială. Datele mai arată că 562 persoane au fost vindecate, iar 4 466 se tratează în prezent la domiciliu având o formă ușoară a bolii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0