Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A decedat șoferul taxiului implicat în accidentul de pe traseul Chișinău-Cimișlia

CC0 / Pixabay / Pexels / Taxi (Symbolbild)
Taxi (Symbolbild) - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul taxiului, implicat dimineață într-un accident pe drumul Chișinău-Cimișlia, a decedat. Despre aceasta anunță Inspectoratul General al Poliției.

CHIȘINĂU, 11 ian - Sputnik. Accidentul s-a produs la ora 7:00 pe drumul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de satul Bozieni. În automobilul marca Dacia care aparținea unei companii de taxi se aflau trei pasageri - un bărbat de 31 de ani, altul de 34 și al treilea - de 29 de ani.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Accident mortal cu implicarea unui taxi: Un tânăr a decedat
Poliția spune că taxiul a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un automobil marca Volkswagen, condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.

În urma impactului, tânărul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Cu puțin timp în urmă, oamenii legii a anunțat că, din cauza traumelor cu care s-a ales în urma accidentului, șoferul taxiului a decedat. Acesta avea 34 de ani. Al treilea bărbat este fratele taximetristului, în vârstă de 31 de ani, care în prezent se află internat în Spitalul Raional Hâncești. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0