Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Terifiant: Patru persoane, printre care o minoră, și-au pus capăt zilelor

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Patru persoane, printre care și o minoră, și-au pus capăt zilelor. Potrivit poliției, nu se cunosc motivele care i-ar fi determinat să recurgă la acest gest. 

CHIȘINĂU 9 ian - Sputnik. Oamenii legii anunță că pe parcursul zilei de 8 ianuarie și în noaptea de 9 ianuarie au avut loc patru suicide. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani din Bălți, unul de 37 de ani din Criuleni, al treilea de 46 de ani din Ungheni. 

Pacient la spital - Sputnik Moldova
Societate
La un pas de tragedie: Ce s-a întâmplat cu o femeie din Soroca
Cea de-a patra victimă este o minoră în vârstă de 17 ani din Vulcănești.

Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al bărbatului din Bălți a fost depistat într-un garaj, celelalte victime au fost găsite la domiciliile lor. Totodată, toți cei patru au fost găsiți strangulați. Poliția susține că niciunul dintre victime nu avea semne de moarte violentă. Mai mult, aceștia nu au lăsat niciun bilețel de adio. În prezent, oamenii legii investighează cazurile și încearcă să identifice care au fost motivele care i-a determinat să recurgă la suicid. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0