Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La un pas de tragedie: Ce s-a întâmplat cu o femeie din Soroca

© Sputnik / Varvara Gert'e / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Abonare
A încercat să treacă de la un balcon la altul și a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc de locuit din orașul Soroca. Din fericire, femeia a rămas în viață. 

CHIȘINĂU 9 ian - Sputnik. Fiind în stare de ebrietate, o femeie de 64 de ani a încercat să treacă de la un balcon la altul, dar nu a reușit să-și mențină echilibrul și a căzut pe copertina de la primul etaj al blocului unde locuiește. 

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav la Cantemir: A fost necesară descarcerarea șoferului
Accidentul a avut loc în noaptea de 9 ianuarie.

Poliția a fost alertată în jurul orei 03:00 de către o vecină a femeii. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, salvatori și ambulanță. După ce femeia a fost luată de pe copertina balconului, unde a căzut, aceasta a fost transportată la spitalul raional din Soroca cu politraumatism. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în ziua de 8 ianuarie și noaptea de 9 ianuarie, salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0