Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a exprimat condoleanțe președintelui indonezian

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin l-a rugat pe Joko Widodo să transmită condoleanțe rudelor și apropiaților celor decedați a catastrofa aviatică.

CHIȘINĂU 9 ian - Sputnik. Președintele Federației Ruse a exprimat condoleanțe colegului său indonezian, Joko Widodo, în legătură cu catastrofa aviatică de sâmbătă, anunță site-ul oficial al Kremlinului.       

Здание Министерства иностранных дел РФ и  Большой Кремлевский дворец. - Sputnik Moldova
Politică
Gata să meargă la discuții: Sandu, despre o posibilă vizită la Moscova
"Primiți condoleanțele noastre sincere în urma morții pasagerilor și membrilor echipajului avionului care s-a prăbușit la țărmul insulei Java. Vă rog să transmiteți cuvintele mele de compasiune și susținere rudelor și apropiaților celor decedați", se anunță în telegramă.

La bordul avionului care s-a prăbușit sâmbătă al companiei indoneziene Sriwijaya Air se aflau aproximativ 65 de oameni. Dintre care 53 erau pasageri, iar 12 membri ai echipajului. Totodată Printre pasageri se numărau șapte copii și trei bebeluși, a anunțat portalul local Detik, făcând trimitere la ministrul indonezian al transporturilor.

 

În același timp, autoritățile aeronautice din Indonezia au anunțat că un avion de pasageri, de tip Boeing, care efectua o cursă internă, s-a prăbușit în largul coastelor indoneziene și că deja au început să fie găsite rămășițe ale acestuia.

Avionul de pasageri de tip Boeing 737-500 a dispărut la scurt timp după decolarea din Jakarta. Aeronava efectua o cursă spre orașul indonezian Pontianak.

Avionul aparţine companiei aeriene Sriwijaya Air.

Сервис Flightradar24 сообщил в субботу, что самолет за короткое время потерял более 10 тысяч футов высоты. Это произошло через 4 минуты после вылета лайнера из Джакарты. Сервис заявил, что речь идет о Boeing 737-500.

Conform site-ului FlightRadar24, înainte de a dispărea, avionul a pierdut aproximativ 3.000 de metri din altitudine în mai puțin de un minut, la patru minute după decolare.  

Будь в курсе всех новостей в Молдове и мире! Подпишись на наш канал в Telegram>>>

Смотрите Video и слушайте Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0