Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Un autoturism a fost devastat de flăcări în raionul Strășeni

© Photo : Secția Relații Publice a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAIaccidentul din Soroca, camioane în flăcări
accidentul din Soroca, camioane în flăcări  - Sputnik Moldova
Abonare
Un autoturism a fost distrus de flăcări. S-a întâmplat noaptea trecută în raionul Strășeni. Imagini cu momentul incendiului au fost postate pe internet.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Un martor ocular, care aseară trece prin raion Strășeni, a postat pe un grup de pe Facebook, imagini cu momentul în care ardea autoturismul. Bărbatul menționează că cel mai probabil vehiculul s-a aprins din mers, întrucât alte mașini nu erau afectate. 

Din imagini, se vede că la fața locului au venit și pompierii. Martorul mai scrie că din cauza incidentului în preajmă s-au format abuteiaje kilometrice. Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat pentru Sputnik Moldova că a ars secțiunea motorului și nicio persoană nu a avut de suferit. De precizat că pe parcursul anului trecut, doi moldoveni au murit din cauza incendiilor cu mașina.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0