Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De astăzi se reiau zborurile dinspre și spre Marea Britanie

© Sputnik / Mihai CarausAvion
Avion - Sputnik Moldova
Abonare
De astăzi mldovenii pot ajunge în Marea Britanie cu avionul. Asta pentru că se reiau cursele aeriene regulate de pasageri.

CHIȘINĂU, 8 ian- Sputnik. Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis miercuri că începând de vineri, 8 ianuarie, Autoritatea Aeronautică Civilă va asigura reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri şi a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie. 

Люди гуляют по торговому району в канун Рождества в районе Гиндза в Токио - Sputnik Moldova
Stare de urgență la Tokyo din cauza COVID 19: Ce va fi cu Olimpiada?
Autoritățile au mai decis că se permite trecerea frontierei de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată sau organele de drept din Republica Moldova, precum și reprezentanții lor legali. Mai mult, ei nu vor fi impuși să stea în regim de carantină 14 zile, lucru valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative, cum ar fi programări sau invitații.

În continuare, persoanele care vin în Republica Moldova, direct sau în tranzit, din ţări clasificate ca zonă roşie vor completa, în mod obligatoriu, fişa epidemiologică, precum şi vor semna declaraţia pe propria răspundere de a respecta regimul de autoizolare de 14 zile, în locurile determinate. În cazul minorilor până la 14 ani, fișa epidemiologică și declarația pe propria răspundere este completată și semnată de reprezentantul legal sau însoțitorul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0