Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A găsit un teanc de bani pe stradă în Chișinău: Ce a urmat

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova
Abonare
Un chișinăuian a găsit pe stradă o sumă mare de bani și a predat-o Poliției. Postul TV care a relatat cazul a apreciat că tânărul „a făcut o faptă bună în ajun de Crăciun”. S-a mai întâmplat ca oamenii să predea Poliției sume importante de bani găsite pe stradă.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Un tânăr din Chișinău a găsit pe o stradă a capitalei din sectorul Ciocana „o sumă mare de bani”, chiar în Ajunul Crăciunului, pe 6 ianuarie, la amiază.

Bani, mită, corupţie, денги, коррупция, взятка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un hoț de buzunare povesteşte cum îi lasă fără portofel pe pasagerii distraţi

Suma găsită n-a fost divulgată intenționat, pentru ca aceasta să fie pretinsă de adevăratul proprietar.

Bărbatul a povestit că a telefonat imediat la Poliție, apoi a predat banii la sectorul de poliţie din sectorul Ciocana, potrivit publika.md. „A făcut o faptă bună în ajun de Crăciun. Este povestea unui bărbat din Capitală care vrea să rămână în anonimat. El a găsit o sumă mare de bani pe o stradă din oraș şi a sunat repede la poliţie”, a relatat postul de televiziune.

În ziua de 7 ianuarie nimeni încă nu revendicase banii, potrivit Poliției. Bancnotele își așteaptă proprietarul la sectorul poliţie de pe strada Voluntarilor 3/1.

Bărbatul care a găsit banii pe stradă și care vrea să-și păstreze anonimatul a povestit că inițial crezuse că bancnotele sunt false sau că a dat peste „o păpușă”.

Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce a făcut un bărbat după ce a găsit o sumă impunătoare de bani

„Eram prin preajmă şi am parcat cu maşina în locul respectiv. Am deschis uşa şi am văzut o sumă de bani. Mă gândeam că-s falşi sau că e o păpuşă, cum se mai spune în popor la aceste chestii. Când m-am uitat atent, am realizat că e o sumă mare de bani. Probabil că cineva a coborât din maşină şi i-au căzut din buzunar”, a povestit bărbatul.

Persoana care va revendica banii la Poliție va trebui să spună exact ce sumă a pierdut și să ofere detalii cât mai exacte despre bancnote.

Există oameni onești. În Chișinău s-a mai întâmplat ca oamenii să predea Poliției sume importante de bani găsite pe stradă.

De exemplu, în noiembrie 2019 un bărbat care a găsit pe strada Gheorghe Asachi „o sumă impunătoare de bani” a mers la Poliție și a predat-o. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0