Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou lot de echipamente medicale a trecut Prutul

CC0 / Pixabay / KlausHausmann / Dezinfectarea mâinilor
Dezinfectarea mâinilor - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou lot de echipamente sanitare, dar și alte produse în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19 este donat de România Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 6 ian - Sputnik. Un lot de echipamente de protecție sanitară în contextul pandemiei noului tip de coronavirus au ajuns în țara noastră în dimineața de 6 ianuarie.

Vama Palanca - Sputnik Moldova
Vor trebui să respecte moldovenii carantină la intrarea în România? - Decizie

Acesta este o donație din partea României, informează Ministerul Apărării Naționale din țara vecină. 

Lotul conține combinezoane, măști tip FFP2, măști chirurgicale și viziere, dar și alte bunuri de uz sanitar. Aceasta este o nouă tranșă de materiale donate de Ministerul Apărării din România pentru omologii lor din Republica Moldova. Prima tranșă a ajuns în țara noastră în luna aprilie 2020, când MAN a contribuit cu personal medical și 10 izolete produse în România. Cele două ajutoare fac parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetățenilor din Republica Moldova, reiterat de către Președintele României cu ocazia recentei vizite la Chișinău.

La ora 12:00 are loc ceremonia de donare a lotului de medicamente și echipamente destinate combaterii pandemiei de COVID-19 din partea Ministerului Apărării Naționale din România.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0