Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cinci persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon

© Sputnik / Anatolii KiriakAmbulanță
Ambulanță - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci persoane, dintre care patru erau minori, s-au intoxicat cu monoxid de carbon în ultimele 48 de ore, anunță Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

CHIȘINĂU 6 ian - Sputnik. Cinci cazuri de intoxicaţie acută cu monoxid de carbon au fost înregistrate pe parcursul ultimelor două zile. Printre persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale patru minori.

Празднование Крещения в Молдове - Sputnik Moldova
Astăzi e o zi importantă pentru cei care au sărbătorit Crăciunul pe nou
Astfel, în data de 4 ianuarie, a fost solicitată ambulanţa pentru acordarea asistenței medicale pentru trei minori din raionul Nisporeni. Medicii au depistat la fața locului trei copii cu intoxicaie. Cel mai mic avea doar şase luni, iar cel mai mare - 2 ani. Copiii au fost transportaţi la Spitalul Raional Nisporeni. 

În aceeași zi a fost înregistrat un caz de intoxicație monoxid de carbon în raionul Drochia. O adolescentă de 16 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente şi a fost transportată în stare stabilă la Spitalul Raional Drochia.

Pe parcursul ultimelor 48 de ore, echipele de asistență medicală urgentă au deservit 4 224 de solicitări. În cadrul departamentelor de urgență al instituțiilor spitalicești au fost transportați 1 466 de pacienți, dintre care 1 275 au fost maturi și 191 copii.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0