Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce i-a solicitat președintele Moldovei șefului CNA

© Photo : Facebook / Maia SanduВстреча президента Молдовы и руководителя Национального антикоррупционного центра
Встреча президента Молдовы и руководителя Национального антикоррупционного центра - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a menționat încă o dată că lupta cu corupția este o prioritate pe perioada mandatului său de președinte.

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Președintele Moldovei, Maia Sandu, a solicitat în cadrul întrevederii cu directorul Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea, informații cu privire la soarta anchetelor inițiate în 2019.

”Mi-am exprimat ferma convingere că lupta reală împotriva corupției este esențială pentru a putea dezvolta Republica Moldova și a îmbunătăți viața oamenilor. Am solicitat informații cu privire la activitatea desfășurată pe anchetele inițiate în 2019, inclusiv cele ce țin de achizițiile în sănătate, pentru a deconspira schemele de corupție”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Игорь Додон передал власть Майе Санду - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu vrea capetele unor demnitari de rang înalt
Ea a menționat de asemenea că a discutat cu șeful CNA despre implicarea Centrului pe dosarele de corupție mare și colaborarea acestuia cu Procuratura Anticorupție, dar și acțiunile instanțelor de judecată.

”Combaterea corupției, în special în rândul celor mai înalți demnitari și funcționari publici, este o prioritate pentru mine în calitatea mea de Președinte. Voi milita pentru construirea de instituții funcționale și independente, astfel încât să putem asigura combaterea efectivă a fenomenului corupțional din țara noastră”, a conchis Sandu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0