Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

10 ZIL-uri vechi, scoase din parcul „Autosalubritate” - cu ce modele au fost înlocuite

© Photo : Primăria Municipiului Chişinău10 Autospecialele noi, de model MAZ, produse în Belarus, au fost livrate către Regia „Autosalubritate” la sfârșitul anului 2020.
10 Autospecialele noi, de model MAZ, produse în Belarus, au fost livrate către Regia „Autosalubritate” la sfârșitul anului 2020. - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe autospeciale vechi, de model ZIL, ale întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate” au fost înlocuite cu altele noi.

CHIȘINĂU, 6 ian - Sputnik. În parcul auto al Întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate” au ajuns zece autospeciale noi pentru colectarea și evacuarea deșeurilor menajere din Chișinăului.

Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova
Problema gunoiului: Cum să salvăm țara de deșeuri

Utilitățile costă aproximativ zece milioane de lei, bani alocați din profitul net al întreprinderii obținut în anii 2018 și 2019, informează serviciul de presă al Primăriei Chișinău. 

Trei din cele zece autoutilitare vor interveni în teren, iar alte șapte sunt supuse testărilor pentru ca în zilele următoare să fie utilizate conform destinației. Cele 10 autospeciale noi vor înlocui o parte din unitățile învechite, de marca ZIL. Autospecialele noi, de model MAZ, au fost produse în Belarus și au fost livrate către Regia „Autosalubritate” la sfârșitul anului 2020.

Întreprinderea municipală Regia „Autosalubritate” asigură serviciile de colectare şi transportare a deşeurilor din oraşul Chişinău. Parcul auto al întreprinderii este constituit din 96 de autospeciale, care sunt distribuite zilnic pe 42 de rute, pentru evacuarea deșeurilor menajere solide.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0