Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În plasa proxeneților: Cum au ajuns patru moldovence prostituate în Italia

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Девушка
Девушка  - Sputnik Moldova
Abonare
Racolau tinere, iar apoi le obligau să se prostitueze în orașul italian Milano. Oamenii legii au identificat patru moldovence care au ajuns în plasa proxeneților. Acestea aveau un venit lunar de până la trei mii de euro. 

CHIȘINĂU 4 ian - Sputnik. O grupare internațională de proxeneți identifica tinere prin intermediul rețelelor de socializare și le propunea să presteze servicii sexuale contra cost. Învinuiții dispuneau de o rețea de apartamente în orașul Milano, unde tinerele prestau serviciile sexuale. 

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Sclavie sexuală: Cum au ajuns mai multe tinere din Moldova prostituate în Turcia
Zilnic, fetele deserveau până la opt clienți, iar de la fiecare se încasau între 140 și 200 de euro. Lunar, venitul lor se ridica la trei mii de euro. 

Potrivit poliției, rețeaua de proxeneți era condusă de un bărbat originar din România, în vârstă de 43 de ani. El acționa împreună cu o moldoveancă în vârstă de 27 de ani. În cadrul urmăririi penale, ofiţerii au identificat patru tinere cu vârste cuprinse între 24 și 27 de ani, care, în perioada iulie-septembrie 2020, au fost determinate să presteze servicii sexuale în Italia.

Totodată, s-a stabilit că unul dintre inculpați anterior a fost condamnat la patru ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane în România.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate și colaborează cu oamenii legii. Aceștia riscă până la șapte ani de închisoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0