Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tot mai puține cazuri de COVID-19: Numărul anunțat de Ministerul Sănătății

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul celor infectați cu noul coronavirus scade treptat. Deja câteva zile la rând acest număr este mai mic decât săptămânile trecute. Luni, 4 ianuarie, Ministerul Sănătății anunță 436 de cazuri noi de COVID-19. Totodată, 17 persoane au fost răpuse de maladie.

CHIȘINĂU 4 ian - Sputnik. Numărul cazurilor noi anunțate de Ministerul Sănătății este în continuă scădere. Luni s-au înregistrat 436 de cazuri noi. Rezultatele vin după efectuarea a 1 907 de teste. 

Une cellule infectée par des particules virales du SRAS-CoV-2 (en jaune) - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 în Moldova: Noua tulpină nu poate fi depistată
Astfel, bilanțul total al infectărilor a ajuns la 146 309 cazuri.

Printre noile cazuri sunt și trei de import din Italia, SUA și Federația Rusă. Totodată, 12 cadre medicale s-au infectat cu noul virus. Astfel, luni au fost confirmați pozitiv cinci medici, șase de asistenți medicali și un infirmier.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță că alte 17 persoane au fost pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre zece bărbați și șapte femei cu vârstele cuprinse între 43 și 80 de ani.

Din numărul total, 2 611 bolnavi sunt acum internați în spital, dintre care 254 sunt în stare extrem de gravă, iar 51 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. S-au vindecat 774 de persoane, iar bilanțul celor care s-au tratat a ajuns la 134 021. În prezent, 6 187 de bolnavi de COVID-19 se tratează la domiciliu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0