Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veste bună: Dacă veți reveni din aceste țări nu veți mai sta în carantină

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova
Abonare
Veste bună pentru moldovenii care vor veni de luni în țară, din state precum România, Ucraina sau Italia. Aceștia nu vor mai fi obligați să stea 14 zile în carantină.

CHIȘINĂU 3 ian - Sputnik. Moldovenii care vor reveni în țară începând cu ziua de luni, 4 ianuarie, nu vor mai sta 14 zile în carantină dacă sosesc din Italia, România, Ucraina, Polonia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Irlanda sau Kazahstan. 

Первая в мире вакцина от коронавируса - Sputnik Moldova
Peste 800 de mii de ruși s-au vaccinat împotriva COVID-19
Ministerul Sănătății a actualizat în data de 1 ianuarie lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrare în Republica Moldova. Totodată, cei care vor reveni din Israel, Monaco, Marea Britanie și Irlanda de Nord vor trebui să stea în autoizolare. 

Lista se actualizează o dată la 14 zile. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 411 de cazuri la 100.000 populație.

Bilanțul cazurilor de coronavirus a ajuns în țara noastră la 145 694. De la începutul pandemiei până în prezent, 132 342 de persoane s-au tratat de COVID-19, iar 3 020 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0