Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasada Rusiei în Moldova a oferit diverse cadouri copiilor

© Photo : Facebook / Посольство России в Республике МолдоваAmbasada Federației Ruse în Republica Moldova a desfășurat un act de caritate pentru copii
Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova a desfășurat un act de caritate pentru copii - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova a desfășurat o amplă acțiune de caritate pentru copii. Micuților li s-au oferit cadouri.

CHIȘINĂU 31 dec - Sputnik. Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova continuă tradiția de a desfășura acțiunea de caritate în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Ajutor din partea Republicii Tatarstan pentru Spitalul din Ceadîr Lunga - Sputnik Moldova
Societate
Federația Rusă a donat echipamente medicale Găgăuziei

Peste cinci mii de copii vor primi în dar de Revelion și Crăciun dulciuri și CD-uri cu cele mai bune spectacole pentru cei mici ale teatrelor Cehov și Licurici. Totodată, Ambasada Federației Ruse a oferit echipament medical spitalului raional din Ceadîr-Lunga. Cadourile au fost deja transmise școlilor și grădinițelor cu predare în limba rusă, dar și bisericilor.

De asemenea, Ambasada a oferit foi de odihnă la un sanatoriu din Vadul lui Vodă copiilor din internatul nr.3 din Chișinău.

Tabăra de iarnă a Ambasadei Federației Ruse se va desfășura sub egida marcării celor 75 de ani de la Marea Victorie. Pe copii îi așteaptă lecții tematice, spectacole, master-class-uri și cadouri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0