Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Mai puține cazuri s-au înregistrat astăzi

© Sputnik / Anatolii KiriakCentrul COVID-19 Chisinau MoldExpo
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi s-au înregistrat mai puține cazuri de coronavirus în comparație cu zilele precedente. Ce-i drept, și testuri s-au făcut mai puține decât altădată.

CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că astăzi s-au înregistrat 436 de cazuri de COVID-19, după ce au fost procesate 1389 de teste primare. 

Bilanțul cazurilor de coronavirus a ajuns astfel în țara noastră la 145 694.

Pedestrians walk past a British government health information advertisement highlighting new restrictions amid the spread of the coronavirus disease (COVID-19), London, Britain - Sputnik Moldova
OMS: Noua tulpină a Covid-19 din UK, „mai transmisibilă la tineri și copii”

Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat virusul 7 sunt lucrători medicali. 

În spitale în aceste momente sunt internați 2653 de pacienți cu COVID-19, dintre care 255 în stare extrem de gravă, inclusiv 51 conectați la aparate de respirație asistată.

Între timp, alte 641 de persoane s-au vindecat de coronavirus. De la începutul pandemiei până în prezent, 132 342 de persoane s-au tratat de COVID-19. 

În tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19 se află 6922 persoane, iar 32 247 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății anunță că astăzi au murit din cauza complicațiilor provocate de virus 16 persoane cu vârste cuprinse între 53 și 84 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0