Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noaptea de Revelion nu a trecut fără incidente: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Mihai CarausIGSU
IGSU - Sputnik Moldova
Abonare
Două gherete din Capitală au luat foc la scurt timp după ce a bătut ceasul dintre ani. Incendiul a avut loc la în jurul orei 00:50. În această noapte salvatorii au intervenit în 38 de cazuri.

CHIȘINĂU 1 ian - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a fost alertat că pe strada Dimitrie Cantemir din Capitală au luat foc două gherete. 

Incendiu la Filarmonică  - Sputnik Moldova
Societate
La datorie și de Revelion: Câți pompieri vor munci în noaptea dintre ani
Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului și au reușit să stingă flăcările și să oprească răspândirea acestora.

Potrivit salvatorilor, focul a mistuit acoperișurile celor două gherete, dar nimeni nu a avut de suferit. Flăcările au afectat mai multe bunuri din gherete și anume draperii și veselă ce erau prevăzute pentru comercializare. Specialiștii urmează să stabilească care a fost cauza izbucnirii incendiului. 

Totodată, pompierii au reușit în noaptea de Revelion să prevină două incendii în raionul Orhei și Cimișlia.

Salvatorii IGSU au intervenit în 38 de situații de risc. În noaptea de 1 ianuarie, au fost mobilizați peste 500 de pompieri și salvatori care au fost gata să intervină în caz de urgență. Oamenii sunt îndemnați să respecte normele antiincendiare și să evite crearea situațiilor excepționale. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0