Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Mesajul de Anul Nou al fostului președinte Igor Dodon

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu șefii misiunilor diplomatice
Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu șefii misiunilor diplomatice - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul președinte al Republicii Moldova, în prezent liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățeni.

CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Fostul președinte Igor Dodon a plasat un mesaj pe pagina sa de Facebook, adresat cetățenilor țării la final de an.

Igor Dodon, Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a fost reales președinte al Partidului Socialiștilor
El a menționat că 2020 a oferit câteva lecții importante de viață - ne-a învățat să apreciem mai mult oamenii apropiați cu care nu ne-am putut vedea din cauza pandemiei, iar greutățile ne-au făcut mai cumpătați și am început să apreciem mai mult sănătatea și familia. Igor Dodon menționează că în ultimele clipe ale anului toți fac analiza celor 12 luni care au trecut. 

”Eu cred că noi am trecut destoinic de acest an 2020, dacă judecăm cât de greu s-a dovedit a fi el pentru fiecare familie, pentru țara noastră, dar și pentru întreaga omenire. Pandemia, seceta, interdicțiile severe, declinul economic, provocările politice sau geopolitice – toți acești factori negativi au lovit dur și Republica Moldova, dar și în alte state din regiune în 2020. Dar cu toate acestea noi am rezistat și în general am devenit mai puternici, și ca societate, și fiecare în parte, în ciuda greutăților și a durerilor”, a declarat Igor Dodon în mesajul său.

Mesajul integral al lui Igor Dodon

Igor Dodon fost președinte al Republicii Moldova în perioada 2016-2020. Fostul șef de stat a fost reales în data de 30 decembrie președinte al Partidului Socialiștilor, în cadrul celui de-al 16-lea congres ordinar al formațiunii, funcție pe care a exercitat-o până a fi învestit în funcția de președinte al țării. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0