Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Un număr mai mic de infectări în comparație cu miercuri

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat informații despre numărul de infectări cu virusul COVID-19 parcursul ultimelor 24 de ore.

CHIȘINĂU 31 dec - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 977 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, cu 13 cazuri mai puțin decât miercuri. Din numărul total, 9 sunt de import, iar restul sunt cu transmitere locală. Total teste efectuate – 2 763, dintre care primar – 2 404. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 144 818. 

Ștefan Gheorghiță - Sputnik Moldova
COVID-19: Situația epidemiologică din Republica Moldova
Totodată, 47 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În total, în spitale sunt internați 2 774 de pacienți infectați, dintre care 246 se află în stare gravă, iar 58 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19 se află 6 063 de persoane, iar 33 868 sunt sub supraveghere la domiciliu. Până acum, 130 643 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 25 de persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 2 985 de moldoveni.

În cadrul conferinței de miercuri, reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat că numărul cazurilor noi de COVID-19 este în scădere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0