Bărbatul care a găsit laptopul lui Hunter Biden a acționat Twitter în judecată

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaСоциальная сеть Twitter
Социальная сеть Twitter - Sputnik Moldova
Abonare
Proprietarul atelierului de reparații în care a fost descoperit laptopul lui Hunter Biden a acționat în judecată Twitter.

BUCUREȘTI, 29 dec – Sputnik. Proprietarul atelierului de reparație a calculatoarelor unde a fost descoperit laptopul lui Hunter Biden a acționat în judecată Twitter, cerând despăgubiri de 500 milioane de dolari. Acesta susține că moderatorii rețelei de socializare îl numesc “hacker”, informează Verge.

Роскомнадзор может заблокировать доступ в Twitter - Sputnik Moldova
Rusia
Twitter înăsprește cenzura: Noi sancțiuni împotriva RIA Novosti

În octombrie, ziarul New York Post a publicat o serie de materiale, în baza unor conversații descoperite în laptopul lui Hunter Biden, găsit într-un atelier de reparații din statul Delaware. Materialele electronice au fost oferite presei de către avocatul președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani.

Facebook și Twitter au restricționat distribuirea articolului din New York Post, sub pretextul că articolul conține “materiale obținute printr-o spargere a hackerilor”.

Proprietarul atelierului din Delaware, John Paul Mack Isaac, care a făcut o copie a hard discului laptopului, a declarat în plângere că Twitter “a informat toată lumea că el (John Paul Mack Isaac) este un hacker”. Potrivit specialistului, în adresa atelierului au fost expediat amenințări și recenzii negative, iar din cauza Twitter „mulți îl consideră un criminal cibernetic”.

Pe lângă o despăgubire de 500 milioane de dolari, John Paul Mack Isaac cere Twitter să infirme publică că materialele au fost obținute printr-o spargere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0