Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Twitter înăsprește cenzura: Noi sancțiuni împotriva RIA Novosti

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaРоскомнадзор может заблокировать доступ в Twitter
Роскомнадзор может заблокировать доступ в Twitter - Sputnik Moldova
Abonare
Rețeaua de socializare Twitter înăsprește cenzura și impune noi sancțiuni în spațiul virtual rusesc - de această dată este vorba de contul RIA Novosti - detalii.

CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Rețeaua de socializare americană înăsprește cenzura: Twitter a făcut un alt pas pentru a controla domeniul informațional rusesc - a eliminat contul RIA Novosti din rezultatele căutării.

Utilizatorii care nu s-au abonat la pagina agenției nu vor putea acum să o găsească nici în Rusia, nici în alte țări. Anterior, Twitter a blocat profilurile RT și Sputnik în același mod.

"Considerăm că astfel de restricții din partea Twitter sunt un act de cenzurare a presei, care este direct interzis de Constituția Rusiei. Rețeaua socială nu reacționează la solicitările noastre și nu explică deciziile sale", a declarat serviciul de presă al agenției de știri Rossiya Segodnya.

Amintim că în august Twitter a anunțat că va eticheta conturile unor mijloace media controlate de autorități. Însă, din păcate, acest lucru nu se răsfrânge asupra tuturor.

"Nu veți găsi un astfel de semn pe Vocea Americii sau Radio Europa Liberă. Dar contul personal al Margaritei Simonian are marca "Publicare de stat".

Aceasta este un fel de egalitate și dreptate. Și, desigur, "libertatea de exprimare" corectă, cum fără ea. Vă rugăm să considerați acest post un apel către Roskomnadzor”, este menționat în comunicatul Agenției.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0