Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au rămas fără plăcuțele de înmatriculare: Ce li se întâmplă transportatorilor

© Sputnik / Mihai CarausProtest transportatori, 18 decembrie 2020
Protest transportatori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți transportatori de pasageri și mărfuri s-au ales cu amenzi, unii au rămas și fără plăcuțele de înmatriculare pentru încălcarea normelor de transportare. Astfel, doar săptămâna trecută 61 de șoferi au fost sancționați de către inspectorii ANTA.

CHIȘINĂU 28 dec - Sputnik. Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) au efectuat mai multe verificări în perioada 21 - 27 decembrie.

ANTA - Sputnik Moldova
Societate
Amenzi și plăcuțe de înmatriculare scoase: Iată pentru ce încălcări
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, conducătorii care au încălcat normele de transportare de persoane, mărfuri și colete au fost sancționați, unii chiar au rămas fără plăcuțe de înmatriculare la automobile. Astfel, la 34 de șoferi le-au fost scoase plăcuțele de înmatriculare și deocamdată nu-și vor putea continua activitatea. Totodată, trei șoferi s-au ales cu amenzi în valoare de 40 de mii de lei pentru că nu și-au respectat obligațiunile în calitate de transportatori. 

Inspectorii ANTA au efectuat controale atât unităților de transport înmatriculate în Republica Moldova, cât și în alte state. Astfel, alți 18 șoferi s-au ales cu amenzi în valoare de peste 52 de mii de lei pentru că au depășit masa maximă admisibilă la transportare. 

Transportatorii sunt îndemnați să se conformeze Codului Transportului Rutier și să dețină toate actele necesare pentru transportare, pentru a evita sancțiunile, dar și pentru a oferi servicii de calitate clienților săi. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0