Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ungaria a primit șase mii de doze ale vaccinului rusesc

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaВакцина "Гам-КОВИД-Вак"
Вакцина Гам-КОВИД-Вак - Sputnik Moldova
Abonare
Ungaria a primit șase mii de doze ale vaccinului rusesc Sputnik V, a anunțat ministrul ungar de Externe.

BUCUREȘTI, 28 dec – Sputnik. Ungaria a primit șase mii de doze a vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, a anunțat ministrul Afacerilor Externe, Péter Szijjártó.

Doses de vaccin  - Sputnik Moldova
Vaccinul anti COVID: Când ar putea ajunge în Moldova – declarație

La începutul lunii decembrie, Szijjártó declarase că țara a primit primele mostre ale vaccinului rusesc Sputnik V. Atunci, oficialul a menționat că medicii ungari au primit informații detaliate despre preparatul rusesc și s-au convins că Sputnik V se produce luând în considerație “cele mai noi tehnologii, în conformitate cu protocoalele OMS”.

Ministerul Sănătății din Rusia a înregistrat două vaccinuri împotriva coronavirusului: primul vaccin din lume împotriva COVID-19, creat de centrul Gamaleia – Sputnik V, și produsul centrului Vektor – vaccinul EpiVakKorona. Ambele preparate au fost livrate în regiuni, pentru demararea campaniei de vaccinare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0