Marea Britanie, în lockdown de nivelul 5? reacţii în social media

© Sputnik / Джастин Гриффитс-Уилльямс / Accesați arhiva multimediaСитуация в Лондоне в связи с коронавирусом
Ситуация в Лондоне в связи с коронавирусом - Sputnik Moldova
Abonare
Londra și sud-estul Marii Britanii au intrat într-un lockdown de nivel 4 chiar înainte de Crăciun din cauza răspândirii rapide a unei noi tulpini de coronavirus, despre care se crede că este cu până la 70 la sută mai contagioasă decât tulpina anterioară.

BUCUREŞTI, 28 dec – Sputnik. Pe reţeaua de socializare Twitter au apărut zeci de mesaje de la internauți în contextul zvonurilor din mass-media potrivit cărora Marea Britanie ar putea intra într-un nou lockdown, de nivel 5, care va aduce restricții şi mai severe decât cele din nivelul „Tier 4”.

Плакат с изображением премьер-министра Беньямина Нетаньяху в маске в Израиле  - Sputnik Moldova
Societate
Zile grele pentru moldovenii din Israel: Lockdown general

Oamenii de știință guvernamentali l-ar fi îndemnat pe premierul britanic Boris Johnson să impună măsuri şi mai dure pentru ca situaţia epidemiologică, cauzată de numărul mare de infectări cu coronavirus, să nu scape de sub control, mai ales după ce a fost identificată o tulpină nouă a virusului, care este și mai contagioasă.

Majoritatea utilizatorilor de Twitter au publicat postări sarcastice, întrebându-se cum vor arăta Londra, care se află deja în nivelului 4, și restul Regatului Unit dacă ar intra în nivelul 5.

Alții au mers până la a posta imagini photoshopate cu Johnson luând măsuri drastice împotriva celor care încalcă restricțiile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0