Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unii moldovenii ar putea să nu mai poată intra în Turcia - iată de ce

© Sputnik / Eugene Odinokov / Accesați arhiva multimediaMen at Moscow's Sheremetyevo Airport
Men at Moscow's Sheremetyevo Airport - Sputnik Moldova
Abonare
Noi reguli de intrare pe teritoriul Turciei. Autoritățile de la Ankara au decis să mai limiteze circulația și să impună anumite restricții.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Începând cu ziua de marți, 29 decembrie, cetățenii care vor dori să intre pe teritoriul Turciei vor trebui să prezinte dovada unui test negativ pentru coronavirus realizat cu cel mult 72 de ore înainte de venirea lor, scrie presa locală.

Самолет - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii nu mai pot merge în Israel - detalii

Informația a fost actualizată astăzi de autoritățile Turciei, deși ieri, 25 decembrie, turc al Sănătăţii, Fahrettin Koca anunța că noua regulă intră în vigoare de luni, 28 decembrie. Astfel, pasagerii care nu vor putea să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR rapid nu vor primi permisiunea de îmbarcare în avioanele cu destinaţia Turcia.

De asemenea, ministrul a precizat că cei care vin din Marea Britanie, Africa şi Danemarca, la sosire, aceștia vor fi puşi în carantină.

Decizia vine după ce o nouă tulpină a infecției COVID-19 a fost identificată în Marea Britanie, iar mai multe state au impus restricții de călătorie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0