Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldovenii nu mai pot merge în Israel - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada Republicii Moldova în statul Israel anunță noi restricții de intrare pe teritoriul acestei țări.

CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Nici un cetățean străin nu va mai putea intra pe teritoriul statului Israel începând cu 23 decembrie. Ambasada Republicii Moldova în Israel informează că interdicția cetățenilor străini este valabilă pe o perioadă de 10 zile, dar cu posibilitatea de extindere. Această decizie a fost luată pentru a preveni importul noii tulpini a coronavirusului depistat în Marea Britanie.

Работа на высоте - Sputnik Moldova
Societate
Zborurile din și spre Marea Britanie se suspendă

Totodată, cabinetul israelian de combatere a epidemiei covid-19 a decis marți, 22 decembrie 2020, plasarea în carantină a tuturor israelienilor care sosesc din străinătate în hoteluri specializate pe o durată de 14 zile. Decizia va intra în vigoare pe data de 23 decembrie curent, începând cu ora 22:00. Până acum, pe teritoriul statului Israel nu a fost depistat nici un caz de infectare cu noua mutație a coronavirusului.

Amintim, Republica Moldova suspendă toate zborurile de pasageri din și spre Marea Britanie. Decizia a fost luată de Comisia Națională de Sănătate Publică și intră în vigoare începând cu 23 decembrie 2020, ora 00:00. CNESP a luat această decizie după ce informația privind identificarea pe teritoriul Marii Britanii a noii tulpini a coronavirusului SARS CoV 2 a fost confirmată de autoritățile de sănătate publică din Marea Britanie și de Organizația Mondială a Sănătății. Astfel, începând cu 23 decembrie, imediat după miezul nopții, Republica Moldova va sista cursele aeriene cât și charterele regulate de pasageri spre și din Marea Britanie. De asemenea, din data de 23 decembrie, de la miezul nopții, va fi interzisă sosirea pe Aeroportul Internațional Chișinău a pasagerilor care au efectuat escala în Marea Britanie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0