Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Procurorul General la Președinție: Ce i-a cerut Maia Sandu

© Photo : Președinția Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu și Procurorul General Alexandr Stoianoglo
Președintele Maia Sandu și Procurorul General Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova
Abonare
Încă o întrevedere la Președenție. Pe final de zi, președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu procurorul general Alexandr Stoianoglo.

CHIȘINĂU, 26 dec - Sputnik. Informații despre mersul investigațiilor pe dosarele de rezonanță, cum ar fi „furtul miliardului” progresul și impedimentele în avansarea și soluționarea în instanță a acestora au fost cerute astăzi de președintele Republicii Moldova de la procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Președintele Maia Sandu și guvernatorul BNM Octavian Armașu - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu și-a anunțat primul obiectiv: Pasul pe care vrea să-l facă

Cei doi s-au întâlnit la președinție, informează serviciul de presă al instituției prezidențiale. În cadrul discuției, președintele Maia Sandu a precizat că „oamenii, pe bună dreptate, vor să vadă rezultate reale ale activității procuraturii și cer ca persoanele implicate în scheme de corupție să fie anchetate și pedepsite, iar banii furați să fie întorși statului”.

La fel, Maia Sandu, a reiterat angajamentul său în calitate de președinte pentru consolidarea statului de drept în Republica Moldova.

Aceasta este ce-a de-a treia întâlnire oficială oe care a avut-o de la învestirea sa în funcție. Tot astăzi, sâmbătă, 26 decembrie, președintele a mai avut discuții cu directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco, dar și guvernatorul Băncii Naționale, Octavian Armașu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0