Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minune în zi de sărbătoare: O copilă de 8 ani, salvată de la moarte - Foto

© Sputnik / Mihai CarausПожар в здании Филармонии
Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au avut astăzi o misiune fără precedent în cariera lor reușind să salveze viața unei fetițe de doar 8 ani, care risca să cadă de la înălțime.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. O fetiță de opt anișori a fost salvată de la moarte de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Micuța atârna de balconul de la etajul 12 al unui bloc de locuit. Angajații IGSU au fost alertați la numărul unic 112 la care a parvenit informația în jurul orei 14:59.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Terifiant: Crima unui bărbat din Ungheni săvârșită în Capitală - Video

În mai puțin de cinci minute la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, care au deblocat ușa locuinței și au reușit să ajungă în interiorul acesteia. Aceștia au reușit în timp record să ajungă la balconul apartamentului de la etajul 12, astfel, fetița care risca să cadă de la înălțime în orice moment a fost salvată.

”După finalizarea operațiunii minora a fost predată echipajului medical. În urma cazului înregistrat, minora nu a suportat traumatisme. La moment viața acesteia este în afara oricărui pericol”, este precizat în informarea de presă a IGSU.

De menționat, la momentul intervenției în acea locuință nu se afla nimeni. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept. În acest context IGSU îndeamnă oamenii să monitorizeze strict minorii și să nu-i lase fără supraveghere de unii singuri în locuințe. În caz de situații de risc persoanele pot cere ajutor sunând Serviciul 112.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0