Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Terifiant: Crima unui bărbat din Ungheni săvârșită în Capitală - Video

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou caz terifiant s-a produs în Capitală. Un bărbat din Ungheni, venit în Chișinău la un cunoscut de al său, după ce a consumat alcool, s-au luat la ceartă, omorându-și prietenul de pahar.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Cadavrul unui bărbat de 44 de ani a fost descoperit într-un vagon de pe strada Muncești din Capitală. Acesta a fost omorât de prietenul de pahar, după o ceartă. Poliția Capitalei informează că făptașul este un bărbat de 38 de ani, originar din raionul Ungheni și care se cunoștea cu victima.

Acesta a fost reținut pentru comiterea de omor. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în noaptea tragediei au consumat băuturi alcoolice. Ulterior s-a iscat un conflict care a dus la comiterea infracțiunii. După săvârșirea omorului, bărbatul a părăsit locul și s-a deplasat în raionul Ungheni.

Bărbatul care s-ar face vinovat de comiterea crimei a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”. Conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0