Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon despre următoarea perioadă: interesantă, dificilă, dar foarte importantă

© Photo : Miroslav RotariИгорь Додон вручил государственные награды группе спортсменов и их тренерам
Игорь Додон вручил государственные награды группе спортсменов и их тренерам - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a vorbit despre planurile sale de mai departe în viața politică, s-a adresat susținătorilor și oponenților săi, de asemenea, a vorbit și despre vizita de lucru de la Moscova.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Igor Dodon l-ea dat asigurări susținătorilor săi că va continua să apere aceleași valori, pentru care a luptat de la începutul activității sale politice. Declarația a fost făcută într-un nou episod al vlogului său săptămânal.

Despre viitorul politic

Potrivit lui Dodon, începe o perioadă dificilă, dar importantă și foarte interesantă.

"Într-adevăr, poate nu toți înțeleg unii pași pe care noi noi i-am făcut la această etapă, dar nu putem deschide acum toate cărțile despre ceea ce urmează, nu ar fi corect. Da, noi avem deja câțiva pași pregătiți, știm cum vom acționa în funcție de comportamentul oponenților noștri, dar puteți avea toată încrederea că mereu voi fi alături de dumneavoastră, mereu și voi apăra toate acele valori pentru care noi am luptat în toți acești ani - aceasta este statalitatea noastră, prietenia cu Federația Rusă, dar nu doar, valorile noastre ortodoxe”, a declarat Dodon.

De asemenea el a venit cu un mesaj și pentru oponenții săi, cărora le-a spus că fără un un dialog, nu vor reuși să facă nimic.

”Fără dialog nu veți reuși nimic, indiferent de cât de tari și mari vă considerați. Euforia va trece și este necesar  (ca să avem un - n.red) dialog. Dacă nu va fi dialog, atunci o să fie blocaj total”, a subliniat politicianul.

Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Politică
Zinaida Greceanîi se află la Moscova la invitația lui Veaceslav Volodin - detalii

Totodată, Dodon a mai spus că Congresul Partidului Socialiștilor va avea loc pe 30 decembrie.

Deplasarea la Moscova

Dodon a amintit că în aceste zile întreprinde o vizită de lucru la Moscova, unde are programate multe întâlniri importante. Vineri vor avea loc mai multe anunțuri oficiale ale întâlnirilor din capitala Rusiei.

Anterior, Dodon a raportat că președintele Parlamentului Zinaida Greceanii, vicepreședintele Vlad Batrincea, primarul din Chișinău Ion Ceban și un număr de deputați socialiști vor merge, de asemenea, cu el la Moscova.

Mesaj de felicitare

Cel de-al cincilea președinte al Moldove i-a felicitat pe cetățeni cu prilejul sărbătorilor de iarnă. 

"Sărbători luminoase tuturor, căldură sufletească. Lăsați răutatea care a fot în acest an. Acest an a fost foarte dificil, dar răutatea lăsați-o într-o parte dați ura într-o parte. Să intrăm în noul an care vine cu inima deschisă, mai buni la suflet, a conchis Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0