Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zinaida Greceanîi se află la Moscova la invitația lui Veaceslav Volodin - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, însoțit de o delegație a Legislativului, întreprinde o vizită la Moscova.

CHIȘINĂU, 25 dec - Sputnik. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, se află într-o vizită de lucru la Moscova. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Greceanîi informează că, împreună cu delegația Legislativului, au plecat la Moscova la invitația președintelui Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin. Din delegație mai fac parte și vice-președintele Vlad Batrîncea, deputații Corneliu Furculiță și Bogdan Tîrdea, dar și Secretarul General al Parlamentului, Adrian Albu.

Le Kremlin de Moscou - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon merge mâine la Moscova: Cu cine se va întâlni

Potrivit informațiilor, delegația Republicii Moldova în frunte cu președintele Parlamentului vor avea mai multe întâlniri, inclusiv întrevederea bilaterală cu președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin. În cadrul întrevederilor vor fi abordate aspecte privind dezvoltarea relațiilor interparlamentare și alte chestiuni din agenda colaborării moldo-ruse.

De precizat, și Igor Dodon a plecat la Moscova, unde va avea mai multe întrevederi. În cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune acesta a evitat să spună însă dacă se va întâlni și cu Vladimir Putin, în schimb a precizat că sunt planificate și întrevederi neoficiale. 

”Noi avem întrevederi cu conducerea Dumei de Stat, cu domnul Kozak, întrevederi cu conducerea partidului cu care am semnat acorduri. Vor fi și întrevederi neoficiale”, a precizat Igor Dodon.

El va fi însoțit în capitala Rusiei și de primarul Chișinăului Ion Ceban. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0