Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu - primul mesaj după învestire

© Photo : Miroslav RotariЦеремония инаугурации президента Майи Санду
Церемония инаугурации президента Майи Санду  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a transmis un mesaj tuturor cetățenilor, a doua zi după învestirea sa în funcție.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. După o zi de la învestirea sa în funcție, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a promis cetățenilor că vor exista numeroase ocazii în viitor când se va întâlni cu ei. Promisiunea vine în contextul în care ieri, la ceremonia de învestire nu a putut participa un număr mare de oameni.

”Mi-aș fi dorit să fim ieri împreună, însă trebuie să avem grijă unii de alții și să evităm, pe cât este posibil, adunările mari. Vă promit că vom avea numeroase ocazii să ne adunăm, să ne bucurăm împreună, să fim aproape”, este precizat în mesajul președintelui.

Церемония инаугурации президента Майи Санду - Sputnik Moldova
Politică
Mesajul președintelui Maia Sandu după învestire
În mesajul său postat pe pagina oficială de Facebook, Maia Sandu spune că este conștientă de faptul că nu îi va fi ușor și că lucrurile nu vor fi perfecte. Aceasta a reiterat apelul pentru cetățeni de a-i fi aproape.

„Contez pe oamenii de treabă din instituțiile publice, inclusiv acum. Să știți că și voi puteți conta pe mine – o să-i sprijin pe cei care își fac lucrul bine. Voi cere de la instituții nimic altceva decât ce cer cetățenii de la mine. Să lucreze onest. În fiecare zi”, mai spune președintele.

Maia Sandu a promis să fie alături de oameni, indiferent de preferințe lor politice, de limba vorbită, de etnia din care fac parte. Maia Sandu a fost învestită în funcție, joi, 24 decembrie. Este cel de-al șaselea președinte al Republicii Moldova și primul președinte femeie al țării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0