Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără concerte de sărbători: Ce planuri au interpreții

© Sputnik / OsmatescoAdjana Odajiu
Adjana Odajiu - Sputnik Moldova
Abonare
De această dată interpreții vor petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, fiind lipsiți de tradiționalele evenimente la care participau în fiecare an.
Fără concerte de sărbători: Ce planuri au interpreții

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta Adjana Odajiu a mărturisit faptul că anul 2020 a fost cel mai greu din cariera ei pofesională. A avut planuri grandioase – lasnări muzicale și videoclipuri, însă pandemia a bulversat lucrurile. Cu toate acestea, inerpreta spune că există și o parte pozitivă în această situație.

"În acest an am avut ocazia să petrecem timpul alături de famile, de copii. Și sărbătorile de iarnă le vom întâlni împreună. Am dorit să fac un repertoriu mai vast, dar nu am putut din cauza pandemiei. Deși nu le-am reușit pe toate, sunt optimistă pentru anii ce urmează", a declarat interpreta pentru Sputnik. 

Adjana Odajiu  a mai remarcat că unii artiști au fost nevoiți să plece peste hotare, însă ea nu a avut curajul să facă acest pas, deși nu exclude că pe viitor și-ar putea reprofila activitatea.

În 2021, intepreta speră la vremuri mai bune pentru toată lumea, iar perioada post-pandemică să fie marcată de concerte cu public în sală – așa precum a fost pe vremuri.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0