Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chicu se întâlnește mâine cu Sandu: Va asigura sau nu interimatul?

Abonare
Premierul Ion Chicu a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune că mâine are planificată o întrevedere cu președintele ales Maia Sandu.

CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Ion Chicu a declarat că va anunța după întrevederea cu Maia Sandu dacă va asigura sau nu interimatul funcției de prim-ministru.

Игорь Додон и Майя Санду - Sputnik Moldova
Politică
Va participa sau nu Igor Dodon la inaugurarea Maiei Sandu

„După întrevedere voi anunța cum voi proceda mai departe, indiferent de faptul dacă voi asigura sau nu interimatul funcției de șef al Cabinetului de miniștri”, a declarat Chicu în cadrul emisiunii. 

Amintim că Ion Chicu a anunțat astăzi că demisionează. Declarația a făcut-o după întâlnirea cu Igor Dodon și Zinaida Greceanîi.

Decizia vine în ziua în care Parlamentul urma să se convoace în ședință extraordinară, pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva cabinetului de miniștri.

Guvernul Chicu a fost învestit la 14 noiembrie 2019, cu votul a 62 de deputați. Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul urma să dezbată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu în cadrul unei ședințe extraordinare.

Moțiunea de cenzură a fost depusă de deputații PAS și cei din Platforma DA și susținută de PDM.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0