Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bilanțul de infectări cu noul virus este în continuă creștere

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Cazurile de COVID-19 sunt în continuă creștere. Ministerul Sănătății anunță astăzi alte 1 282 de cazuri de contaminare. Bilanțul s-a ridicat la 138 213 cazuri.

CHIȘINĂU 23 dec - Sputnik. Specialiștii din sănătate au anunțat astăzi alte 1 282 cazuri de COVID-19, după procesarea a 3 412 de teste primare. 

Printre noile cazuri înregistrate astăzi șase sunt de import.

Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 în Moldova: Un număr mare de decese și astăzi

Astfel, de la începutul pandemiei, în țara noastră au fost înregistrate 138 213 cazuri de COVID-19. Capitala rămâne clasată pe primul loc după numărul de infectări. Astfel, doar astăzi în Chișinău au fost depistate 476 de cazuri noi. 

Totodată, tot mai multe cadre medicale sunt infectate cu noul virus. Doar astăzi au fost confirmate pozitiv 84 de cadre medicale. Este vorba despre 23 de medici, 44 de asistenți medicali și 17 infirmieri. 

Datele Ministerul Sănătății mai arată că astăzi 22 de bolnavi au fost răpuși de noul virus. Bilanțul deceselor a ajuns la 2 825. 

261 de bolnavi sunt în stare extrem de gravă, iar 50 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. Totodată, 1 212 de persoane s-au vindecat. Astfel, bilanțul celor ce s-au tratat de COVID-19 este de 122 614 persoane. De asemenea, 8 549 de bolnavi au o formă ușoară a bolii și se vindecă la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0