Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Un număr mare de decese și astăzi

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Datele Ministerului Sănătății, Muncii și protecției Sociale cu privire la situația epidemiologică au fost actualizate. Peste o mie de oameni au fost infectați în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. Peste o mie de infectări și alte 25 de decese. Acestea sunt datele prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale privind situația epidemică în țara noastră. Astfel, alte 1 021 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar bilanțul a ajuns la 136 931 de persoane infectate de la începutul pandemiei. Din cele 1 021 de cazuri confirmate astăzi, 9 cazuri sunt de import.

Первая в мире вакцина от коронавируса - Sputnik Moldova
Rusia
Vaccinul Sputnik V, eficient împotriva noii mutații Covid-19

Trei din Ucraina, câte două din Marea Britanie și Italia și câte un caz din Republica Elenă și Egipt. Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, 59 sunt lucrători medicali. Este vorba de 16 medici, 32 de asistenți medicali, iar alte 11 persoane reprezintă personalul auxiliar. Un număr mare de decese a fost înregistrat și astăzi. 25 de persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Este vorba de bărbați și femei din diverse regiuni ale țării cu vârsta cuprinsă între 42 și 90 de ani. Victimele sufereau și de alte boli cum ar fi diabet zaharat, obezitate, cardiopatie mixtă sau hipertensiune arterială. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 2 803 de victime. Astăzi, alte 1 387 de persoane au fost vindecate și externate. În total, 121 402 de persoane au fost tratate de COVID-19. Amintim, pe teritoriul Republicii Moldova este instituită stare de urgență în sănătate publică până la 15 ianuarie 2021.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0