Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât va sta după gratii cel care a provocat moartea primarului din Piatra

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul care a provocat accidentul în care a murit primarul satului Piatra, raionul Orhei și-a aflat sentința. Acesta va sta ani buni după gratii.

CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Șoferul care a provocat accidentul din 18 iulie, din satul Piatra, raionul Orhei, în urma căruia au decedat trei persoane, va sta opt ani după gratii.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Tragedia de la Piatra: În ce stare se află fiul primăriței decedate

Procuratura Generală anunță că bărbatul condamnat a fost obligat să achite prejudicii morale și materiale de jumătate de milion de lei în beneficiul succesorilor părților vătămate. La fel, acesta va achita încă 12 mii de lei în folosul statului pentru cheltuieli judiciare.

Amintim, în noaptea de 18 iulie, șoferul în stare avansată de ebrietate, se deplasa pe strada centrală din satul Piatra la volanul unui autoturism de model ”Mazda”. La un moment dat, acesta a ieșit în depășire intrând pe acostament, lovind patru pietoni care veneau din sens opus. Bărbatul de 29 de ani și-a recunoscut vina. Acesta le-a spus procurorilor că în acea noapte se întorcea de la o petrecere.

În urma accidentului, trei persoane, printre care și primarul satului, au decedat. Cea de-a patra persoană s-a ales cu traumatisme grave și este țintuită la pat până în prezent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0