Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Live - Agricultorii reiau protestele în centrul Capitalei

© Sputnik / Mihai CarausПротест аграриев в Кишиневе
Протест аграриев в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Abonare
Agricultorii au reluat protestele cu tractoare pe care le desfășoară în fața Parlamentului și în Piața Marii Adunări Naționale.

CHIȘINĂU, 22 dec- Sputnik. Agricultorii protestatari s-au întrunit în centrul Capitalei cu o zi înainte ca Parlamentul să examineze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu și înainte de ceremonia de depunere a jurământului și de preluare a puterii de către noul președinte ale Republicii Moldova, Maia Sandu.

Протест аграриев в Кишиневе у правительства - Sputnik Moldova
Societate
O coloană de tractoare se îndreaptă spre postul vamal Leușeni
Agricultorii afirmă că ei protestează dat fiind că autoritățile, Guvernul Chicu și cele două fracțiuni care constituie majoritatea parlamentară, neformală, dar deocamdată funcțională, PSRM și Pentru Moldova, nu au satisfăcut una dintre revendicările lor de bază: acordarea compensațiilor de trei mii de lei pentru fiecare hectar din culturile de grupa a doua compromis de seceta din primăvara și vara anului 2020.

La protestul de astăzi cu agricultorii se vor solidariza și transportatorii, care sunt nemulțumiți și ei de politicile fiscale promovate de stat în domeniul transporturilor de mărfuri și, mai ales, de pasageri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0