Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fenomen astronomic deosebit: Conjuncție ce va schimba omenirea

© Sputnik / OsmatescoCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Recent am fost martorii unuia dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice - Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn. Aceasta reprezintă cea mai importantă aliniere, foarte strânsă, a celor două planete.
Fenomen astronomic deosebit: Conjuncție ce va schimba omenirea

Suntem în pragul unui nou început pentru întreaga omenire. Cel puțin acest lucru prevăd astrele prin fenomenele rare ce se petrec la sfârșitul lunii decembrie din acest an.

Astrologii susțin că această conjuncție în Vărsător ce a avut loc în data de 21 decembrie curent va marca un nou început și va influența spectaculos fiecare semn zodiacal.

”Am intrat în stihia Vărsător, ceea ce înseamnă progres, un nou început, un nou start ce va schimba omenirea. Jupiter este planeta speranțelor, dorințelor și expansiunilor, iar Saturn al rezultatelor. De aceea, urmează o perioadă importantă și fructuoasă pentru fiecare nativ. În special, în perioada următoare norocul va fi de partea Vărsătorilor”, a relatat în studioul Sputnik astrologul și fondatoarea ”Astro Diamond”, Cristina Oxentii.

Potrivit ei, efectele acestei deosebite conjuncții planetare vor fi resimțite un timp îndelungat. Fenomenul înseamnă progres, evoluție, schimbări radicale în următorii zece ani.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0