Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Evenimentele de Crăciun și Revelion sunt interzise – Decizie

© Photo : Miroslav RotariНовогодняя елка
Новогодняя елка - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a emis o nouă hotărâre privind măsurile de prevenire a infecției COVID-19. Au fost instituite noi restricții.

CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Evenimentele corporative și oricare eveniment festiv de Crăciun și Revelion au fost interzise pe teritoriul municipiului Chișinău. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău și este valabilă până la data de 15 ianuarie. Astfel, orice ceremonie cu ocazia sărbătorilor de iarnă este interzisă în toate unitățile de alimentație publică.

Новогодние елки 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Sărbătorile de iarnă în Chișinău: Cum vor fi marcate

Decizia Comisiei vine după ce luni, 21 decembrie, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei, Ion Ceban a declarat că situația epidemiologică este gravă și urmează să fie impuse restricții pe teritoriul municipiului Chișinău. La fel, se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. Concomitent, se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile, alte genuri de divertisment cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Chișinăuienii sunt îndemnați ca în acest an să renunțe la utilizarea serviciilor/invitaților la domiciliu „Moș Crăciun și Alba ca Zăpada”, sau altele de acest gen.

De precizat, în Chișinău se menține starea de urgență în sănătate publică. Purtatul măștii este în continuare obligatoriu în toate spațiile publice deschise și închise pe întreg teritoriul Chișinăului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0