Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: Fracțiunea PSRM nu va susține demiterea Guvernului Chicu - Video

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat astăzi la ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 22 dec - Sputnik. "Am făcut bilanțul sesiunii de toamnă a Legislativului. Am mulțumit deputaților PSRM pentru susținerea inițiativelor mele sociale ș̦i economice, de o importantă majoră pentru concetățenii noștri", a scris președintele în exercițiu al țării pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Politică
Guvernul s-a întrunit în ședință: Ce urgențe are Chicu
Totodată el a spus că miercuri deputații socialiști nu vor susține demiterea Guvernului Chicu în cadrul moțiunii de cezură inițiată de opoziția parlamentară.

"De asemenea, am vorbit despre ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru 23 decembrie, în cadrul căreia urmează̆ să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu. Deputații PSRM au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de Miniștri, dar și-au reiterat poziția privind necesitatea dizolvării Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate", a scris Dodon pe Facebook.

El a precizat că membrii fracțiunii PSRM vor continua discuțiile în vederea identificării unei soluții optime pentru lansarea procedurii de dizolvare a Parlamentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0