Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și transportatorii reiau protestele: Vin cu mașinile la Parlament

© Sputnik / Mihai CarausПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Transportatorii auto anunță că vor organiza marți un marș repetat în fața clădirii Parlamentului. Iată cum se va desfășura acțiunea de protest.

CHIȘINĂU, 21 dec - Sputnik. Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto anunță că va organiza marți, 22 decembrie, un marș repetat cu unitățile de transport în fața clădirii Parlamentului.

Oleg Alexa - Sputnik Moldova
Prognoze sumbre: Proteste și faliment în domeniul transporturilor

Se va întâmpla chiatr în ziua în care și agricultorii din sud-estul țării vor ieși cu tehnica agricolă în centrul Chișinăului. Mai devreme ei au anunțat că marți, la ora 10:00, ei vor aduce din nou tractoarele în Piața Marii Adunări Naționale.

Transportatorii auto au anunțat de aștfel că pe parcursul acestei săptămâni vor organiza încă un protest în cadrul căruia aproximativ 100 de mașini vor fi lăsate să staționeze lângă tehnica agricolă a fermierilor. 

„Mâine vor fi adresate repetat și publicate în mass-media cerințele transportatorilor față de politica bugetar-fiscală pentru anul 2021”, se menționează într-un comunicat de presă al Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto.

Amintim că și săptămâna trecută transportatorii au protestat în centrul Capitalei alături de producătorii agricoli, fiind nemulțumiți de politica bugetar-fiscală și vamală votată de Parlament. În opinia lor, aceasta este antipopulară și subminează economia țării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0